Kan en veivakselsensor forårsake overføringsproblemer?
Kan en veivakselsensor forårsake overføringsproblemer?

Video: Kan en veivakselsensor forårsake overføringsproblemer?

Video: Kan en veivakselsensor forårsake overføringsproblemer?
Video: Annika Aakjær - Årstiderne | Fællessang – Hver for sig | DR1 2024, April
Anonim

Hei - Nei, den veivaksel posisjon sensor vil ikke påvirke din overføring i det hele tatt - bortsett fra når den svikter, og motoren slutter å gå. Det er også mulig at din overføring er faktisk i 2. gir og i "Limp Mode", som er det som er gjør når det er en intern overføring feil.

Dessuten kan en kamakselføler forårsake overføringsproblemer?

På noen kjøretøy, en svikt kamaksel sensor kan låse overføring i et enkelt gir til du slår av og starter motoren på nytt. Du kan oppleve et merkbart tap av motoreffekt. For eksempel motoren kan ikke akselerere over 35 mph. Motoren kan stoppe midlertidig.

Videre kan en bil kjøre uten veivakselposisjonssensor? De veivaksel posisjonssensor er den viktigste av all motorstyring sensorer , og motoren vil absolutt ikke løpe uten den. Mange systemer er smarte nok til å prøve å gjette sensor mislykkes og la motoren løpe uten den. I ditt tilfelle, en magnetisk veivaksel posisjoneringssensor benyttes.

Også å vite, hva skjer når veivakselsensoren går dårlig?

Intermittent stalling Hvis veivakselen posisjon sensor eller det er ledninger har noen problemer, det kan forårsake veivakselen signalet skal kuttes mens de motoren går, noe som kan forårsake de motoren stopper. Dette er vanligvis en symptom på en ledningsproblem, men en dårlig veivaksel posisjon sensor kan også produsere dette symptomet.

Kan du kjøre med en dårlig veivakselposisjonssensor?

Først når posisjonssensor blir kompromittert eller hvis du ha symptomer av et problematisk veivaksel at du kan ikke ignorere, gjøre ikke kjøre bilen din. Hvis problemene er mer alvorlige, kjøring kan forårsake betydelig skade på motoren kunne koste du mye mer å reparere.

Anbefalt: