Hva bør en SBC -timing settes til?
Hva bør en SBC -timing settes til?

Video: Hva bør en SBC -timing settes til?

Video: Hva bør en SBC -timing settes til?
Video: Pumpe SBC .... Bør du være redd? 2024, Kan
Anonim

Bør være sett til et sted rundt 34 grader på en 350 med eldre designhoder, kanskje litt mindre for de moderne hodene. Jepp. Hvis forhånden din ikke er "all in" med 2800-3000 o / min, ville jeg prøve forskjellige fjærer på forhåndsmekanismen.

Også spurt, hva er riktig timing for en Chevy 350?

De timing kan variere mellom 2 og 12 grader BTDC, de anbefalte tennpluggene er forskjellige og til og med plugggapene varierer. I de fleste tilfeller er det omtrent riktig å begynne med 12 grader av første forhånd.

På samme måte, hva er innledende timing? Innledende timing refererer til hvor timing er satt på tomgang. Det er også her du plasserer fordeleren når du stiller inn timing.

Bare så, hva bør timing forhånd være på tomgang?

De fleste motorer vil tomgang gjerne med en tenningsforskudd på 15-32 grader. Dette er et veldig bredt spekter - noen motorer vil absolutt ikke være fornøyd ved 32 grader og andre ikke på 15 grader!

Hva skjer hvis tenningen er for avansert?

Hvis tenningstidspunktet også er langt avansert , vil det føre til at drivstoff-og-luftblandingen antennes også tidlig i forbrenningssyklusen. Dette kan føre til at mengden varme som genereres ved forbrenningsprosessen øker og fører til overoppheting av motoren.

Anbefalt: