Er Subaru amerikansk bil?
Er Subaru amerikansk bil?

Video: Er Subaru amerikansk bil?

Video: Er Subaru amerikansk bil?
Video: Цены на Subaru в США 2024, April
Anonim

Subaru av Amerika , det japanske selskapets offisielle amerikansk datterselskap, ble etablert i 1968. Først Subaru kjøretøy solgt inn Amerika var Subaru 360, en lett by med to dører bil med luftmontert luftkjølt motor.

Spørsmålet er også, er Subaru en amerikansk produsert bil?

2018 Subaru Outback: Stolt Laget i USA (Oppdatert) Det vet du sikkert Subaru er en japansk bil produsent. Impreza, Impreza WRX, Legacy, Outback, Forester og Tribeca er alle laget akkurat her.

Deretter er spørsmålet, hvor lager Subaru bilene sine? Det er det som gjør en Subaru en Subaru .” Subaru produksjonssenter er i byen Ota, Japan, nord for Tokyo. Mens noen kjøretøyer som selges i USA, er satt sammen på et anlegg i Indiana, kommer deler fra Subaru og det er leverandører i Ota.

Hvem eies Subaru av?

Toyota Motor Company eier : Lexus, Scion, Daihatsuand Hino Motors, med eierandel i Fuji Industries ( Subaru sin morselskap) og Isuzu. Volkswagen eier : Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche og utenlandske merker SEAT og Skoda. Volvo er eid av Kinesisk-bilprodusent Zhejiang Geely HoldingGroup, alias Geely.

Er Subarus dyrt å vedlikeholde?

Ja, Subarus er dyrere å fikse. I det minste sammenlignet med innenlandske merker, er de det. Subaru motorer er også feil på toppakning, og katalysatorer kan koste mye mer å bytte ut enn den samme delen på innenlandske merker.

Anbefalt: