Kan du kjøre i Cancun med amerikansk lisens?
Kan du kjøre i Cancun med amerikansk lisens?

Video: Kan du kjøre i Cancun med amerikansk lisens?

Video: Kan du kjøre i Cancun med amerikansk lisens?
Video: Godt å være forberedt på innkjøring til motorvei 2024, Kan
Anonim

Din USA sjåfører tillatelse har det fint i Cancun til kjøre og leie bil. Det er ikke nødvendig, men noen turister liker å bruke en meksikansk sjåfør tillatelse . Når det gjelder forsikring ved utleie, du vil trenger ansvarsforsikring for å leie bilen.

Herav, kan jeg kjøre i Mexico med amerikansk lisens?

Kjøring Krav En sjåfør tillatelse fra OSS . eller Canada er akseptabelt for kjører i Mexico . Du kan leie bil i Mexico så lenge som sjåføren din tillatelse er gyldig, men ha alltid din tillatelse på deg når du sitter bak rattet.

Kan du også leie bil i Mexico med amerikansk lisens? Leie av bil i Mexico er omtrent det samme som leie i forente stater , og du Finner de fleste av de store aktørene - Hertz, Avis, Alamo, Budget, Thrifty, etc. Du trenger ikke en internasjonal sjåfør tillatelse til leie en bil i Mexico . Sjekk alle bulker og ta bilder av dem før du forlater byrået.

Man kan også spørre, er det trygt å kjøre fra USA til Cancun?

A: For din egen sikkerhet er det best å holde seg på bompenger veier når det er mulig og kjøre bare i dagslys. Biltyveri er et problem i Mexico, så kjøre med dørene låst og vinduene oppe, og ikke ta opp haikere. Aldri drikke og kjøre.

Er en internasjonal kjøretillatelse nødvendig i Mexico?

En amerikaner førerkort er akseptert i Mexico , men vurder å få det oversatt til spansk (og ni andre språk) ved å få en Internasjonal førerkort . Det er nødvendig å søke om det innen seks måneder etter at du reiste til Mexico.

Anbefalt: