Innholdsfortegnelse:

Hva er skadeforsikringslisens?
Hva er skadeforsikringslisens?

Video: Hva er skadeforsikringslisens?

Video: Hva er skadeforsikringslisens?
Video: ID tyveri - hva er det og hvordan kan jeg unngå det? 2024, Mars
Anonim

EN skadeforsikringslisens autoriserer tillatelse holder å selge skadeforsikring til enkeltpersoner og organisasjoner. Skadeforsikring er ansvarsdekning som bidrar til å beskytte en person hvis de blir funnet juridisk ansvarlig for en ulykke som forårsaker skader på en annen person eller skade på eiendommen deres.

Bare så, hvordan får du en skadeforsikringslisens?

Krav for en eiendoms- og skadeforsikringslisens

  1. Fullfør et forhåndslisensieringskurs: Omtrent halvparten av alle stater har krav om forhåndslisensiering.
  2. Bestå statseksamenen din: Ta testen personlig på leverandørens fysiske plassering.

For det andre, hva betyr Havari i forsikring? Skadeforsikring er et problematisk definert begrep som omfatter bredt forsikring ikke direkte opptatt av livet forsikring , Helse forsikring eller eiendom forsikring . Skadeforsikring er hovedsakelig ansvarsdekning for en person eller organisasjon for uaktsomme handlinger eller unnlatelser.

Vet du også, hvor lang tid tar det å få eiendoms- og havariforsikring?

Som andre innlegg har bemerket, " hvor lenge "det tar å få en tillatelse varierer etter stat. Mest forsikringslisenser har et klasseromskrav: For eksempel New York State forsikring før- lisensiering Kravene er: Liv & ulykke og helse - 40 timer (minimum 20 klasseromstimer)

Hvor mye koster en eiendom og havari?

Søknadsgebyret er $ 50 og tillatelsesgebyret er $ 50. Instruksjoner for hvordan du skal betale gebyrene, er i søknaden for individuell agent Tillatelse (Skjema FIN506).

Anbefalt: