Hva er utholdenhetsbremsesystem?
Hva er utholdenhetsbremsesystem?

Video: Hva er utholdenhetsbremsesystem?

Video: Hva er utholdenhetsbremsesystem?
Video: Hva er "kontrollskader"? 2024, April
Anonim

En retarder er en enhet som brukes til å utvide eller erstatte noen av funksjonene til primær friksjonsbasert bremsesystemer , vanligvis på tunge kjøretøyer. Retarders tjener til å bremse kjøretøyer, eller opprettholde en jevn hastighet mens de kjører ned en bakke, og bidrar til å forhindre at kjøretøyet "løper" ved å akselerere ned bakken.

Med tanke på dette, hvordan fungerer en utholdenhetsbrems?

Et system for å kontrollere kjøretøyets hastighet uten å bruke fotbremsen er kalt en utholdenhetsbrems eller retarder. Disse systemene betyr din brems fôr varer lenger. Elektromagnetiske retardere arbeid ved å påføre en magnetisk motstand på kardanakselen som igjen bremser hjulene.

Videre, hva er ditt sekundære bremsesystem? Sekundær brems er de påføring av luft til alle kamre før de håndventilen er fullt påsatt. Når de hånd " brems "er fullt påført luft dumpet fra de vår bremser . Sekundærbremsen er i virkeligheten bruker de håndventil som fotbrems.

Rett og slett, når bør en utholdenhetsbremse brukes?

Bilen din er fullastet. Hvor bør du være bremsing når du arbeider med bøyninger? En lastebil kjører forbi deg på en tofelts motorvei.

Hva er de 4 typene retardere?

Retarders er mekanismer i noen kjøretøyer som hjelper til med å bremse kjøretøyet og redusere behovet for bremsing. De fire grunnleggende typer retardere er eksos, motor, hydraulikk og elektrisk.

Anbefalt: