Hvordan ser jeg anmeldelsene mine på LYFT?
Hvordan ser jeg anmeldelsene mine på LYFT?

Video: Hvordan ser jeg anmeldelsene mine på LYFT?

Video: Hvordan ser jeg anmeldelsene mine på LYFT?
Video: ДИМАШ - реакция и история Бельгийки | JULIA AIR о себе и о Димаше [SUB] 2024, Kan
Anonim

Hvordan sjekker jeg min Lyft sjåførvurdering? Det er et par forskjellige måter å sjekke din Lyft sjåførvurdering. Den enkleste måten er å åpne opp Lyft app, trykk på profilbildet ditt, og trykk deretter på "Se profil." Drivervurderingen din skal være synlig under navnet ditt.

På samme måte kan man spørre, kan jeg slå opp en Lyft-driver?

For å se profilen din, trykk på menyknappen øverst til venstre i appen. Oppdater til den nyeste versjonen av appen for å fylle ut profilen din. Innlegg oppdatert fra å være første- se kunngjøring ("A First Se på Lyft Profiler" 26. mars 2015) og publisert på nytt 31. mars for å kunngjøre den offisielle lanseringen av profiler.

Vet du også, hva er en god drivervurdering på LYFT? Lyft holder sin sjåfører på en høy standard, forventer en vurdering på over 4,8 for å være utmerket, men alt under bør klassifiseres som "trenger forbedring". Når det gjelder den eksakte terskelen, Lyft retningslinjer sier at "konsekvent lav rangeringer kan sette deg i fare for deaktivering".

Med tanke på dette, kan Lyft -sjåfører se om du tipser?

Tipping en Lyft -sjåfør gjør det påvirker ikke passasjerens brukervurdering direkte. Drivere kan ikke se de Tips beløp til etter at turen er avsluttet og du har vurdert dem, så det er ingen måte for dem å gjøre det vet før de har stengt helt din ri.

Er det en måte å be om en kvinnelig Lyft -sjåfør?

Du er ikke i stand til det be om spesielt for en kvinnelig sjåfør med Uber og Lyft . Med lokale taxier og limousinselskaper kan du kanskje be om en. Hvis du vil holde deg til rideshare -selskaper, der er spesifikke selskaper som bare ansetter kvinnelige sjåfører , sjekk følgende: Safr.

Anbefalt: