Innholdsfortegnelse:

Hva gjør sveivposisjonssensoren?
Hva gjør sveivposisjonssensoren?

Video: Hva gjør sveivposisjonssensoren?

Video: Hva gjør sveivposisjonssensoren?
Video: SYMPTOMS OF A BAD CRANKSHAFT POSITION SENSOR 2024, Kan
Anonim

EN sveivsensor er en elektronisk enhet som brukes i en forbrenningsmotor, både bensin og diesel, for å overvåke posisjon eller rotasjonshastigheten til veivaksel . Denne informasjonen brukes av motorstyringssystemer for å kontrollere drivstoffinjeksjonen eller tenningssystemets timing og andre motorparametere.

På samme måte kan du spørre, hva er symptomene på en dårlig veivakselposisjonssensor?

De vanligste feilene på veivakselposisjonssensorsymptomer

  • Kontroller at motorlampen lyser. Kontroller at motorlyset tennes hvis sensoren er overopphetet.
  • Vibrasjoner i motoren. Vibrasjoner fra motoren er vanligvis årsaken.
  • Langsom respons fra akseleratoren.
  • Uregelmessig start.
  • Feil i sylinderen.
  • Stalling og backfiring.

For det andre, kan en bil kjøre uten veivakselposisjonssensor? De veivaksel posisjonssensor er den viktigste av all motorstyring sensorer , og motoren vil absolutt ikke løpe uten den. Mange systemer er smarte nok til å prøve å gjette sensor mislykkes og la motoren løpe uten den. I ditt tilfelle, en magnetisk veivaksel posisjoneringssensor benyttes.

Når dette er i sikte, hva skjer når veivakselsensoren går dårlig?

Intermittent stalling Hvis veivakselen posisjon sensor eller det er ledninger har noen problemer, det kan forårsake veivakselen signalet skal kuttes mens de motoren går, noe som kan forårsake de motoren stopper. Dette er vanligvis en symptom på en ledningsproblem, men en dårlig veivaksel posisjon sensor kan også produsere dette symptomet.

Vil en bil starte med en dårlig veivakselsensor?

Det kan være vanskelig å få motoren i gang uten drivstoffet den trenger eller uten riktig timing. Hvis veivaksel sensor har mislyktes fullstendig, og sender ikke et signal til ECU i det hele tatt, så sender ikke datamaskinen drivstoff til injektorene. Dette vil la deg være ute av stand til det start de bil.

Anbefalt: