Innholdsfortegnelse:

Fungerer bilsolskjermene?
Fungerer bilsolskjermene?

Video: Fungerer bilsolskjermene?

Video: Fungerer bilsolskjermene?
Video: Hvordan ESP fungerer 2024, Kan
Anonim

Bilskjermer vil arbeid i klemme for å beholde din bil kjøligere når du ikke finner en tomme av skygge . Og strålende barrieresystem bilskjermer - den folieriktede, reflekterende typen - kan avkjøle din bil enda mer fordi de faktisk gjenspeiler solens varme i stedet for å absorbere den.

I denne forbindelse, hvordan holder solskjermer bilene kjølige?

Det synlige lyset som passerer inn i interiøret gjennom frontruten, omdannes til det infrarøde lyset som i sin tur blir blokkert av glasset og blir fanget inne og varmer opp interiøret. Frontrute solskjermer har en reflekterende overflate for å sprette lyset tilbake, noe som reduserer den indre temperaturen.

hvilken side av en solskjerm vender ut? Hvis du vil at bilen skal forbli så kul som mulig, vil du reflektere side vendt ute . Tanken er å sprette så mye lys rett tilbake ute gjennom glasset som mulig før det kan treffe noe og konvertere til varme.

Deretter er spørsmålet, hva er den beste solskjermingen for bilen din?

Rundown

  • Beste samlet: Kinder Fluff Car Sun Shade på Amazon.
  • Runner-Up, Best Overall: EcoNour Car Windshield Sun Shade på Amazon.
  • Best for mindre biler: Magnelex Windshield Sunshade hos Amazon.
  • Best for lagring: Shade-It Windshield Sun Shade på Amazon.
  • Best for sidevinduer: ShadeSox Universal Car Side Window hos Amazon.

Hvordan fikser du et solskjerm som ikke holder seg i en bil?

Å reparere en løs visir på et fast feste, strammer du bare alle skruene som holder stangen til taket på bil og dobbeltsjekke visir klipp. Hvis klippene har utvidet seg og ikke holder visir godt på plass, kan du legge til gummistriper eller hetter til klipsen for å stramme grepet på visir.

Anbefalt: