Trenger spjeldventiler pakninger?
Trenger spjeldventiler pakninger?

Video: Trenger spjeldventiler pakninger?

Video: Trenger spjeldventiler pakninger?
Video: Publer | Cпай сервис для мониторинга рекламы конкурентов в Facebook, Instagram, Tik Tok, Vkontakte 2024, Kan
Anonim

Mest sommerfuglventiler gjør krever ikke ekstra pakninger . Alle sommerfuglventiler tilgjengelig på pvcfittingsonline.com for eksempel har innebygde tetninger som sitter mot flensene dine og forhindrer lekkasje.

På samme måte kan man spørre seg, har sommerfuglventiler en strømningsretning?

De sommerfuglventiler er toveis, men har en foretrukket strømretning . Det er imidlertid sterkt anbefalt å installere ventiler i den foretrukne strømretning , da det vil forlenge ventilen levetid og vil også senke driftsmomentet.

Kan også spjeldventiler installeres opp ned? Svaret er nei. Grunnen er veldig enkel. I forkant av installasjon , innsiden av rørledningen inne i sommerfuglventil kroppen bør rengjøres for å sikre at mediestrømningsrommet er rent og fritt for urenheter.

På samme måte kan man spørre, hva er funksjonen til sommerfuglventilen?

Hoved funksjon av disse ventiler er å kontrollere flyten av væsker gjennom en seksjon av røret. Sommerfuglventiler brukes hovedsakelig i avfallsbehandlingssystemer. De er ekstremt holdbare og trenger minimalt med vedlikehold. Sommerfuglventiler operere som andre kvart sving ventiler.

Hva er en høyytelses butterflyventil?

Hva er en høyytelses sommerfuglventil . Høy ytelse spjeldventiler kan brukes til avstengning og strupekontroll. De er designet for å håndtere alt fra generelle applikasjoner til viskøse og etsende væsker; etsende gasser og damp.

Anbefalt: