Innholdsfortegnelse:

Hjelper vinterdekk med is?
Hjelper vinterdekk med is?

Video: Hjelper vinterdekk med is?

Video: Hjelper vinterdekk med is?
Video: Dekktesterne episode 1: Piggdekk eller piggfrie vinterdekk? 2024, Kan
Anonim

Vinterdekk få sin fordel ikke bare fordi de har overlegne slitebanemønstre som er designet for å trekke på is og snø , men fordi de bruker mykere gummiblandinger for å forbedre grepet. Husk: de er ikke bare for snø . De fungerer bedre når det er kaldt.

Trenger du virkelig snødekk i denne forbindelse?

Nei, den anbefales ikke å beholde vinterdekk på kjøretøyet ditt hele året. Å gjøre det vil koste du mer penger på sikt. Vinterdekk slites mye raskere enn hele sesongen dekk , spesielt i varme/tørre forhold, så den er best å bruke dem bare under vinter sesong for topp ytelse.

Spørsmålet er deretter: hjelper piggdekk på is? Piggdekk gi den beste trekkraften du kan få, selv når du støter på is . Pigger er lette pinner som er plassert over slitebanen. Som klør på en truger graver de seg inn i glatte overflater.

Spørsmålet er deretter, hva er de beste dekkene for is?

De 8 beste vinterdekkene og hvorfor du absolutt trenger dem

  1. Redaktørens valg: Bridgestone Blizzak WS80. Blizzak WS80 er et av de mest populære og effektive snødekkene på markedet.
  2. Michelin X-Ice Xi3.
  3. Pirelli Winter Sottozero 3.
  4. Firestone Winterforce 2.
  5. Goodyear Ultra Grip Ice WRT.
  6. Yokohama iceGUARD iG52c.
  7. Dunlop Winter Maxx WM01.
  8. Continental Wintercontact SI.

Trenger jeg 4 vinterdekk eller bare 2?

Når det gjelder installasjon bare to vinterdekk på de bak på en forhjulsdrift, vil dette oppsettet redusere de sjanse for en bakre skrens, men det kompromitterer i stor grad styregrep og stoppevne med kun alle sesonger på de front. De det tryggeste er alltid å bruke fire vinterdekk.

Anbefalt: