Hva skal kjølevæskemåler lese?
Hva skal kjølevæskemåler lese?

Video: Hva skal kjølevæskemåler lese?

Video: Hva skal kjølevæskemåler lese?
Video: Hva skal elevene på Li Skole i vinterferien? 2024, Kan
Anonim

Temperatur Måler er Vanlig

Når motoren fungerer, og kjølevæsken gjør jobben sin, måler temperaturenålen bør være et sted i midten mellom de varme og kalde indikatorer. "Normal" temperaturavlesning kan variere fra kjøretøy til kjøretøy så ikke bli bekymret over hvor din bosetter seg.

Hva skal biltemperaturmåleren min lese på denne måten?

Den ideelle motoren temperaturen skal være et sted mellom 195 og 220 grader. En motor fungerer normalt når nålen peker mot midten eller nær midten av måler . Det kan være tider da måler leser høyere enn vanlig, og det er normalt, spesielt på en spesielt varm dag.

Spørsmålet er deretter hva som er normal kjølevæsketemperatur for en bil? Det akseptable området for en motor å kjøre på sitter mellom 195 grader og 220 grader Fahrenheit. Dette forutsetter at en person kjører en 50/50 blanding av frostvæske og vann.

Spørsmålet er deretter hva som er en normal temperaturmåler?

For de fleste biler er vanlig driftsmotor temperatur er i en område på 195 til 220 grader Fahrenheit, selv om de fleste dashbord temperaturmålere ikke vis en eksakt temperatur . I stedet er det vanligvis markeringer for kaldt og varmt på kantene av måler og a normal rekkevidde i midten.

Hva betyr C og H i bilen min?

Dashboard advarsler Bilen din instrumentbordet har en temperaturmåler som angir temperaturen på kjølevæsken din motor. Vanligvis er den ene enden av måleren merket " C "for kulde og den andre enden er merket" H "for varmt. Det er også et varsellampe på bilen din dashbord som lyser når bil er overopphetet.

Anbefalt: