Hvor lenge må du eie en bil før du kan selge den?
Hvor lenge må du eie en bil før du kan selge den?

Video: Hvor lenge må du eie en bil før du kan selge den?

Video: Hvor lenge må du eie en bil før du kan selge den?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, Kan
Anonim

Til selge din kjøretøy til Vi Ønsker noen Bil , du må ha vært juridisk eier og/eller registrert innehaver av kjøretøy i minst 3 (tre) måneder før datoen for verdsettelsen.

Med tanke på dette, er det dårlig å selge en bil du nettopp har kjøpt?

Det er ingen lov mot selge din bil etter du kjøpe det. Du kunne gå ut av forhandleren, gå rett inn igjen og selge det hvis du ønsket. Du må også betale ned alt du skylder på lånet, selv om du selger de bil for mindre enn du lånt.

For det andre, må du registrere et kjøretøy før du selger det? I mange stater er en selger nødvendig for å signere baksiden av den eksisterende tittelen sammen med dato, salgspris og nøyaktig kilometertelleravlesning før overlate det til kjøperen. Kjøperen ville så ta tittelen og registrere den. Kort om å gjennomføre salget på et DMV-kontor, en kjøper kan ikke bli tvunget til registrere de bil.

Deretter kan man også spørre seg, hvor lenge bør man beholde en ny bil før man selger den?

Det er vanligvis mellom 15% -30% det første året. Dette kan overstige 50% i løpet av tre år. For å få mest mulig ut av en ny bil , du vil kanskje beholde det for som lang som du kan. Det er neppe økonomisk levedyktig å selge den etter det første eller andre året har den vært på veien.

Hva er den beste alderen for å selge en bil?

De fleste laster ned sine bil på en viss alder eller kjørelengde, uansett om det er forbi selge -etter dato. Men det alder og kjørelengde er alltid på et punkt når maksimale penger er tapt og bil har fortsatt mye mer å gi. Mest biler er solgt på 3-5 år gammel, og 40, 000-60, 000 miles.

Anbefalt: