Hvor lenge varer marine eksosmanifold?
Hvor lenge varer marine eksosmanifold?

Video: Hvor lenge varer marine eksosmanifold?

Video: Hvor lenge varer marine eksosmanifold?
Video: ТЕСТ на НИЖНЕЕ сканирование 9 ЭХОЛОТОВ - Humminbird/Lowrance/Garmin/Raymarine 2024, Kan
Anonim

seks til åtte år

Herav, hvordan rengjør du en marine eksosmanifold?

En populær metode for å hjelpe ren opp en gammel, skitten eksosmanifold bruker et syrebad. Syrebad - Et syrebad bør kunne fjerne mange av problemene som finnes i din marin eksosmanifold . Dette er også veldig enkelt fordi det er et passivt rengjøring metode du kan dra nytte av.

hvor ofte bør stigerør og manifolder skiftes? Som en generell regel, du bør begynn å inspisere din stigerør og manifolder grundig etter å ha brukt dem i to år. Mange eksos manifolder kan vare mellom tre og fem år, men faktorer som vanntype du seiler i vil gjøre en forskjell.

Også å vite er, hvor lenge varer stigerør og manifolder?

Den generelle konsensus om råvannkjølt manifolder og stigerør er at de vil siste oppover (6-8) år. Husk at de fleste om ikke alle motorprodusenter gjøre ikke legge ut en servicebulletin om hvordan lang disse vedlikeholdselementene vil siste.

Hvordan fjerner jeg eksosmanifolden?

Spray penetrerende væske på begge sider av boltene og mutrene og la det trekke inn mens du ta bort den øverste delen. Ta bort de eksosmanifold ved hjelp av en stikkontakt, forlenger og skralle. Hvis du har tilgang til slag- eller luftverktøy, og har plass i motorrommet, kan du bruke disse verktøyene til ta bort boltene.

Anbefalt: