Er det trygt å MIG sveise på en bil?
Er det trygt å MIG sveise på en bil?

Video: Er det trygt å MIG sveise på en bil?

Video: Er det trygt å MIG sveise på en bil?
Video: Брррррр! Проблема с дроссельной заслонкой!!!! 2024, Kan
Anonim

MIG kommer til å være din go-to sveising type for de fleste auto - kroppsreparasjoner. Det fungerer best fordi det er bra for mange typer metall og egner seg for raske reparasjoner. Den kan håndtere et bredere spekter av tykkelser enn TIG eller Stick.

Er det i denne forbindelse trygt å sveise på et kjøretøy?

Hvis du planlegger det sveis noe uten å fjerne det fra bil , spille sikker og fjern eventuelle elektroniske gjenstander i eller i nærheten av det foreslåtte sveising området og koble fra andre. De fleste forestiller seg at det er sveiserens spenning som gjør skaden, men det er ikke slik.

Deretter er spørsmålet, kan du sveise en bilramme? Mest stemplet stål rammer kan være sveiset med enten MIG eller TIG sveising prosesser, men når a bilramme har krom-moly-rørstøtter eller intrikate krumninger som med racing rammer eller med motorsykler, TIG sveising er ditt optimale valg.

Folk spør også, kan sveising på en bil forårsake skade?

Beskytter elektronikk mot sveiseskader . Brukere som utfører sveising på maskiner er ikke nødvendig flittig i å ta forholdsregler som å koble batteriet fra kjøretøy . Tilsynelatende, sveising kan forårsake alvorlig skader til elektronikken.

Bør jeg koble fra bilbatteriet under sveising?

"Når sveising , er det fare for at elektriske komponenter vil bli skadet av den elektriske strømmen som strømmer gjennom kroppen. Før du starter arbeidet, koble fra den negative terminalen til batteri og jordet sveiser nær sveising plassering av kroppen."

Anbefalt: