Innholdsfortegnelse:

Kan du kjøre med et løst eksosrør?
Kan du kjøre med et løst eksosrør?

Video: Kan du kjøre med et løst eksosrør?

Video: Kan du kjøre med et løst eksosrør?
Video: SCALVINI EKSOSANLEGG!!! SOUND!! 2024, Kan
Anonim

Du kan også kjøre et kjøretøy med en løs lyddemper , men det er heller ikke den beste ideen. EN løs lyddemper kan henge lavere enn normalt, treffe humper eller jernbanespor som du kjører gjennom Lenexa. Du løper også ekstrem risiko for karbonmonoksidforgiftning hvis for mange gasser kommer inn i kjøretøyet. Kryp under bilen din.

Spørsmålet er også, kan jeg kjøre bilen min med et ødelagt eksosrør?

Til slutt, a sprukket rør kunne føre til at farlige gasser blir omdirigert til de hytte av din bil . Den kan også skade deler i nærheten de lekkasje og til og med forårsake brann. Tydeligvis dette kan utgjøre en fare for passasjerenes og førerens sikkerhet. Eksos lukt: Du skal aldri lukte eksos i de hytte av din bil.

Man kan også spørre seg, hvor mye koster det å fikse et løst eksosrør? Typisk kostnader : Mindre lyddemper reparasjoner (for eksempel sveising a løs men fortsatt fungerende lyddemper på plass eller fiksing ødelagte klemmer) kan koste $30-$500 eller mer, avhengig av det spesifikke arbeidet som er utført og lokale arbeidspriser. CostHelper-lesere rapporterer at de betaler $40-$300 for lyddemper reparasjoner , brunfarge gjennomsnittlig kostnad på $138.

Også å vite er, hvordan fikser du et løst eksosrør?

Hvordan fikse en løs lyddemperrør

  1. Ligg på ryggen under bakenden av kjøretøyet der lyddemperen er plassert.
  2. Monter skiftenøkkelen i riktig størrelse på boltene som holder frontbraketten til lyddemperen på eksosrøret som kommer ut av motoren.
  3. Skyv opp lyddemperen slik at den er i flukt med kjøretøyrammen.

Hva skjer hvis eksosrøret ditt faller av?

Over tid lekker røykene fra en sprukket eksosrør vil skade omkringliggende komponenter, og kan til og med forårsake brann. Hvis det er et hull i eksos nær motoren, kan disse varme gassene lekke ut og blåse rett mot andre komponenter - forårsake varmeskader og øke risikoen for brann.

Anbefalt: