Hva var det første året for Chevy Impala?
Hva var det første året for Chevy Impala?

Video: Hva var det første året for Chevy Impala?

Video: Hva var det første året for Chevy Impala?
Video: Chevy Impala 1964 | Автольянцы | Discovery 2024, Kan
Anonim

1958

På samme måte spør folk, hvilket år er den mest populære impalaen?

Chevrolet Impala De høyest -selgende Chevy kjøretøy på listen vår er Impala , og solgte mer enn 13 millioner enheter fra den ble introdusert i 1958 til 2000. Impala har også æren av å være den mest solgte bilen i Amerika i en singel år : Den solgte 1, 046, 514 enheter i 1965.

Blir det også en Impala i 2020? GM kunngjorde fredag at det ville utvide produksjonen av Cadillac CT6 og Chevrolet Impala på monteringsanlegget i Detroit-Hamtramck til 2020 . Cadillac håper å tilby Super Cruise på alle kjøretøyene som starter i 2020 , så forlengelsen av CT6s levetid gir mening i den forbindelse.

Med tanke på dette, hvor lenge har Chevy Impala eksistert?

De Chevrolet Impala har en lang og historisk historie fra 1958. I 2000 ble Impala navnet ville ha en generell rolle i Chevrolet line-up da den erstattet Lumina-monikeren. Fungerer som en drastisk endring, denne vekkelsen av Chevrolet Impala kom på en forhjulsdrift drevet av en V-6-motor.

Hva skjedde med Chevy Impala?

1959. I '59 ble Impala brøt løs fra Bel Air og ble sin egen stående modell med et så radikalt redesign at det fortsatt er et av de mest utseende kjøretøyene i amerikansk kjøretøy historie . Chevy strukket den Impala navn til en full linje, og legger til en firedørs hardtop og firedørs sedan.

Anbefalt: