Hva ville gjøre et hus uforsikret?
Hva ville gjøre et hus uforsikret?

Video: Hva ville gjøre et hus uforsikret?

Video: Hva ville gjøre et hus uforsikret?
Video: Ikke gjør som Karianne. 2024, Kan
Anonim

An uforsikret hjem er en som gjør ikke oppfyller forsikringsselskapets standarder for dekning. Dette kan være på grunn av utdaterte ledninger, rørleggerarbeid eller annen gammel konstruksjon som ikke lenger møter bygning koder, eller fordi bygning har blitt nedslitt over tid.

Bare så, hva betyr det når en eiendom er uforsikret?

Uforsikret eiendom er et hjem som ikke er kvalifisert for forsikring gjennom Federal Housing Administration (FHA) fordi det er behov for omfattende reparasjoner. Mer generelt, usikre eiendom kan referere til eiendom eller annen personlig eiendom eiendom som et forsikringsselskap bestemmer seg for ikke å dekke.

Kan du dessuten bli nektet husforsikring? Forsikring selskaper kan nekte huseierforsikring hvis huset ligger i et høyrisikoområde for vær eller kriminalitet. Selv om plasseringen ikke kan endres, huseiere kan ta forebyggende tiltak, inkludert å installere en alarm eller orkanskodder, for å redusere risikoen.

Folk spør også, hvorfor skulle du bli nektet hjemmeforsikring?

Grunner du kan være nektet hjemmeforsikring : Din hus er av ikke-standard konstruksjon. Du har fremsatt flere krav tidligere år. Du bor i en hus dele med andre som ikke er i slekt med blod eller ekteskap. Du eller noen du bor med har en straffedom.

Hva skal du gjøre når du ikke kan få huseierforsikring?

Huseiere kan gjøre en rekke ting for å finne dekning, for eksempel: Snakk med naboene: Hvis du bor i et høyrisikoområde, er dine naboer sannsynligvis i en lignende situasjon. Ta kontakt med deres forsikring selskaper for priser. Spør megleren: Etter å ha kjøpt et hus, spør megleren hvem den forrige forsikringsgiveren var.

Anbefalt: