Hvordan starter du en bil med en dårlig veivsensor?
Hvordan starter du en bil med en dårlig veivsensor?

Video: Hvordan starter du en bil med en dårlig veivsensor?

Video: Hvordan starter du en bil med en dårlig veivsensor?
Video: Sådan starter du bilen med startkabler 2024, Kan
Anonim

hvordan start en bil med en dårlig veivakselsensor : Slå på tenningen hvis og bare hvis du har sjekken motor lys på og minimal symptomer utover det. Hvis din bil feiltent en eller to ganger, eller hvis du nettopp har begynt å merke ujevn akselerasjon, er den kjørbar, men på tide å ta den til butikken.

På denne måten vil en sveivsensor hindre en bil i å starte?

En dårlig Veivaksel Posisjon sensor er en vanlig årsak til ingen starter. Signalet fra dette sensor går til PCM eller tenningsmodulen som slår tenningsspolen (e) på og av. I tenningssystemer med en enkelt spole og fordeler, en dårlig spole eller sprukket fordelerhette eller rotor kan hindre at tennpluggene tennes.

Hva vil en dårlig veivakselsensor forårsake? Feilaktig ledningsnett - Løse ledninger, olje eller rusk Kan forårsake feil spenning, jord eller returkrets problemer at kan føre til ledningsnett problemer . Denne spenningsforstyrrelsen eller slitasje på ledningene kan årsaken de veivaksel sensor å gå dårlig.

Hva vil en dårlig veivakselposisjonssensor gjøre?

Motoren går ujevnt eller går i stå: The veivaksel posisjonssensor signal brukes også til å bestemme tenningstidspunktet. På grunn av dette, en feil sensor kan lett forårsake feiltenning og dårlig motorytelse. Den kan til og med rane motoren for gnist og få den til å stoppe.

Hva betyr det hvis bilen min velter, men ikke vil starte?

Når din motor sveiv, men starter ikke eller løp, det kan bety din motor er har problemer med å produsere en gnist, få drivstoff eller lage komprimering. De vanligste årsaker er i de tenning (for eksempel en dårlig tennspole) eller drivstoffsystem (for eksempel et tett drivstoffilter).

Anbefalt: