Kan AAA slepe bilen til vennen min?
Kan AAA slepe bilen til vennen min?

Video: Kan AAA slepe bilen til vennen min?

Video: Kan AAA slepe bilen til vennen min?
Video: Мой ОТЕЦ ОТВЕТИЛ с того света на кладбище 2 † Что он хотел сказать? † ФЭГ † ЭГФ † The ghost's voice 2024, Kan
Anonim

I følge AAA , medlemskapet gir fordeler for det faktiske medlemmet, ikke for kjøretøy . Det betyr at du er sammen med noen andre som har det bil problemer, du kan bruk kortet ditt for å få service for sine kjøretøy . Det samme ville fungere hvis du ikke har medlemskap, men a venn reiser med deg gjør.

Kan jeg på samme måte bruke andres AAA -rabatt?

Mest AAA mekanikk vil ikke engang spørre om bilen tilhører passasjeren eller til personen uten medlemskap. På den andre siden av tingene, ved hjelp av en annen persons AAA medlemskortnummer for å skaffe rabatter på kjøp, booking av ferier og andre medlemsfordeler er i strid med selskapets retningslinjer.

Kan jeg i tillegg legge til en venn i mitt AAA -medlemskap? Enten du har AAA Klassisk, pluss eller førsteklasses, du kan legge til en voksen fra din husholdning og opptil syv forsørgede barn. Men AAA Forbinder Medlemskap er ikke bare for de som kjører. Inkluder din yngre barn for ekstra trygghet når de kjører inn igjen noen andres bil.

Ved siden av dette, kan et familiemedlem bruke din AAA?

AAA -medlemskap fordeler følger deg, medlem navngitt på de kortet og skal ikke brukes av andre. Som en medlem , er du dekket av et kjøretøy du kjører eller kjører i de tidspunkt for funksjonshemming. Foreningsmedlemskap er tilgjengelig for andre familiemedlemmer . Kan annen familiemedlemmer bruker min medlemskap kort?

Hvor mange ganger vil AAA taue bilen din?

Grunnleggende medlemskap blir veikant og kort avstand. Som en AAA Plussmedlem, du kan slepe opptil 100 miles og motta lock-out-hjelp. Premier-medlemmer får opptil 200 miles av gratis tauing og 24-timers conciergeservice.

Anbefalt: