Kan du være full i en selvkjørende bil?
Kan du være full i en selvkjørende bil?

Video: Kan du være full i en selvkjørende bil?

Video: Kan du være full i en selvkjørende bil?
Video: Selvkjørende biler er nærmere enn du tror - Mobility 2024, Kan
Anonim

Dette betyr at det er mulig for en beruset beboer i en selv -- kjørende bil å bli belastet med en DUI. Det betyr også at loven vil har vanskeligere for å bevise at en person i en selv -- kjørende bil var i "faktisk fysisk kontroll". Ulike nivåer av Autonome kjøretøyer . Autonome kjøretøy er ikke nye.

På samme måte kan man spørre, kan du drikke i en selvkjørende bil?

Selv - bilkjøring kan fungerer på samme måte som kjøredelingsselskaper som Uber, som allerede reduserer fyllekjøring i byer der de operere. I en selv -- kjørende bil , du kan være full , men din automatiserte sjåfør ”Forblir helt edru. Dessverre tillater bare 36 stater i dag selv -- kjører bil på veien.

For det andre, er det lovlig å sove mens du kjører en Tesla? Er det ulovlig å sove mens opererer a Tesla selv- kjøring bil? Nei, men bare fordi det spesifikt ikke er det ulovlig å kjøre bil som ikke finnes. Du kan bli forpliktet til en kort "ferie" hvis du gjør det.

Når du holder dette for øye, kan du sove i en selvkjørende bil?

Ja (2): Hvis bil er stasjonær og det er ikke ulovlig å søvn hvor din bil er parkert, nikk av. Ja, du kan til å søvn mens din selv -- kjørende bil er kjøring seg selv.

Kan du få en DUI med Tesla autopilot?

Autopilot krever at sjåføren holder hendene på rattet. Hvis sjåføren ignorerer bilens advarsler om å sette hendene tilbake på rattet, det vil komme til en gradvis stopp. Selvfølgelig rettferdiggjør det ikke får bak rattet full. Selv med Autopilot engasjert, beruset kjøring er ulovlig og farlig.

Anbefalt: