Kan en kuleventil installeres opp ned?
Kan en kuleventil installeres opp ned?

Video: Kan en kuleventil installeres opp ned?

Video: Kan en kuleventil installeres opp ned?
Video: Крутейший 5 осевой ЧПУ фрезер - Pocket NC V2-50 2024, April
Anonim

De ventil skal sveises på linjen med skiven i helt lukket stilling. De ventil kan være installert i andre retninger, men ethvert avvik fra vertikal er et kompromiss. Installasjon opp ned anbefales ikke fordi det kan forårsake smuss i panseret.

Spiller det derfor noen rolle hvilken måte en kulventil er installert?

Kort sagt: a ball er rund så retning gjør Nei saken . Hvis en ventil må være installert i en viss retning er bør ha en pil støpt inn i kroppen som viser retning av flyt.

Vet du også, hvilken retning er åpen på en kulventil? Når håndtaket på en kuleventil er parallell med ventil eller pipe, er det åpen . Når den er vinkelrett, er den lukket.

Også spurt, kan portventiler installeres opp ned?

Selv om portventiler kan være montert i forskjellige retninger rundt rørledningen, er den foretrukne retningen med stammen plassert vertikalt. Installasjon opp ned anbefales ikke. Riktig montering er avgjørende for ytelsen til evt ventil . Installere de ventil til den tilhørende rørflensen med riktig boltstørrelse.

Kan butterflyventiler installeres opp ned?

Svaret er nei. Grunnen er veldig enkel. De sommerfuglventil kan spille en forseglingsrolle med ventil setetetning og ventil akseldel av pakningen.

Anbefalt: