Hva brukes sanddynevogner til?
Hva brukes sanddynevogner til?

Video: Hva brukes sanddynevogner til?

Video: Hva brukes sanddynevogner til?
Video: Hva brukes transistor til 2024, Kan
Anonim

EN sanddynevogn - også kjent som en strand buggy - er et fritidsmotorkjøretøy med store hjul og brede dekk, designet for bruk på sand sanddyner , strender eller ørkenrekreasjon. Designet er vanligvis et takløst kjøretøy med en bakmontert motor.

På samme måte blir det spurt, hvordan fungerer en sanddynevogn?

Tenk deg sprengning over en sand i California sanddyne , en motor som brøler bak deg. Du blir utsatt for elementene, den salte stillehavsvinden som blåser gjennom håret ditt. Du setter ned og klatrer opp en bakke, og kort tid går bilen i luften før du spretter i setet når det treffer bakken.

Spørsmålet er deretter, hva er forskjellen mellom en sandskinne og en sanddynevogn? Dune buggies kalles også sandskinner av noen entusiaster, men teknisk beskriver begge navnene det samme: et kjøretøy med bare bein designet for å krysse sanddyner og strender der vanlige biler ikke kan. Sandskinner beskrive en bred bilkategori som kommer i alle former og størrelser.

På samme måte kan du spørre, er sanddynevogner raske?

Med en grunnpris like over $10 000, er denne klar til å rulle sanddynevogn skryter av en topp hastighet på 70 miles i timen takket være den vannkjølte firesylindrede motoren.

Hvor mye hestekrefter har en sanddynevogn?

I dagens tilfelle sanddynevogn , det betyr 201 hestekrefter og 228 lb-ft dreiemoment. 0-62 mph kommer på 7,2 sekunder, og toppfart er elektronisk begrenset til 99 mph.

Anbefalt: