Hvordan legger du til motstander i LED -lys?
Hvordan legger du til motstander i LED -lys?

Video: Hvordan legger du til motstander i LED -lys?

Video: Hvordan legger du til motstander i LED -lys?
Video: Жерлица ТОНАР монтаж и выход на лед. ❄ Зимняя рыбалка 2018 2024, Kan
Anonim

VIDEO

Trenger LED -lys bare motstander?

LED er en strømstyrt enhet. Det alltid behov en motstand i serie eller annen strømbegrensende enhet. Hvis du bytter ut en original LED i en bil vil jeg foreslå at du bruker en skikkelig erstatning. Hvis du prøver å erstatte en eksisterende glødelampe med Lysdioder , du definitivt trenge en motstand.

For det andre, blir LED-motstander varme? Lasten motstand holder tilbake strømmen og resultatet av å holde denne kraften tilbake så den gjør ikke få til LED lys er varme. Mye som en lyspære motstand kommer til å bli varm eller varmt til det punktet at det er ubehagelig å ta på.

Man kan også spørre: trenger LED -baklys en lastmotstand?

LED lys er gode når de drives direkte fra batteriet eller i tillegg til en eksisterende krets; dette er imidlertid ikke tilfellet når det brukes til å erstatte OEM hale - lys . Lastmotstander er behov for på indikator lys og, avhengig av hovedkjøretøyet, kanskje på hale , stopp og rygging lys også.

Hvor mange LED -belastningsmotstander trenger jeg?

Ekspertsvar: Per Putco, du ville trenge 1 belastningsmotstand inline med ledningsnettet LED pære for blinklys. Jeg tror din Sierra har to pærer per side, en for kjørelampen, en for brems/blinklys. Bare du trenge til installer belastningsmotstander på kretsene som mater blinklysene.

Anbefalt: