Innholdsfortegnelse:

Hva er de fire funksjonene til en hovedsylinder?
Hva er de fire funksjonene til en hovedsylinder?

Video: Hva er de fire funksjonene til en hovedsylinder?

Video: Hva er de fire funksjonene til en hovedsylinder?
Video: [R-Yung] Ep53 Honda CRF300 L / RALLY 試騎/ Test Ride 2024, Kan
Anonim

Funksjoner til en hovedsylinder

  • Gjelder trykk på bremser. EN hovedbremsesylinder konverterer trykk fra brems pedal til hydraulisk kraft som får bremsene på en bil til å fungere.
  • Brems Sikkerhet. Mest hovedbremsesylindre har to kamre som hver driver et sett med hjul.
  • Lagrer overflødig væske.

Foruten dette, hva er de 4 funksjonene til en hovedsylinder?

De hovedsylinder , også kjent som hovedbremsesylinder , konverterer trykket på brems pedal til hydraulisk trykk ved mating brems væske inn i brems krets og kontrollere denne i henhold til den mekaniske kraften. Hovedbremsesylindere brukes både i skivebremser og trommelbremser.

I tillegg, hvordan vet du om hovedsylinderen din er dårlig? Unormal oppførsel av bremsepedalen Over tid, med konstant bruk, vil tetningene på innsiden av sylinder kan slites ut og danne interne lekkasjer. EN dårlig brems hovedsylinder kan resultere i en pedal som føles grøtaktig, svampete, eller som sakte synker til gulvet når deprimert.

Deretter er spørsmålet, hva gjør hovedsylinderen?

De hovedsylinder er en hydraulisk pumpe. Når du pumper pedalen, tvinger den bremsevæsken inn i kaliprene/hjulet sylindere (eller clutchlager for en clutch hovedsylinder ). Luft komprimeres imidlertid ganske enkelt, så all luft i bremsesystemet vil redusere det hydrauliske trykket med store mengder.

Hvorfor brukes dobbel hovedsylinder?

De fleste kjøretøyer bruker skivebremser på forhjulene og trommelbremser på baksiden. Bruken av to hovedsylindere gjør det mulig å plassere forskjellige trykk og volumer i brems linjer for å betjene hver type brems system.

Anbefalt: