Innholdsfortegnelse:

Hvilket mineral mangler du når du har kramper i bena?
Hvilket mineral mangler du når du har kramper i bena?
Anonim

Mineral utmattelse.

For lite kalium, kalsium eller magnesium i kostholdet ditt kan bidra til kramper i benet . Diuretika - medisiner ofte foreskrevet for høyt blodtrykk - også kan tømme disse mineraler.

I denne forbindelse, hvilke mangler forårsaker muskelkramper?

Flere vitaminer mangel stater direkte eller indirekte kan føre til muskel kramper . Disse inkluderer mangler av tiamin (B1), pantotensyre (B5) og pyridoksin (B6). Den nøyaktige rollen til mangel av disse vitaminer i forårsaker kramper er ukjent.

Tilsvarende, hvilket mineral hjelper på kramper i bena? Magnesium er den fjerde mest forekommende mineral i kroppen og er avgjørende for å regulere kroppens funksjon. Det er involvert i mer enn 300 av kroppens biokjemiske prosesser, inkludert muskel sammentrekning og nerveoverføring. Magnesium er mye brukt middel til kramper i benet.

På samme måte kan man spørre, hva er det beste vitaminet for kramper i bena?

FORBEDRET MED VITAMINER - MgSport er den eneste magnesium Suppler med vitamin B6, vitamin E og vitamin D for bedre absorpsjon for å hjelpe mot muskelspasmer og rastløse ben-syndrom. Hjelper med kramper i bein, legg og fot for idrettsutøvere og løpere. MUSKEL AVSLAPPENDE - Magnesium er mirakelmineralet!

Hvordan stopper du leggkramper raskt?

Hvis du har krampe, kan disse handlingene gi lindring:

  1. Strekk og massasje. Strekk den trange muskelen og gni den forsiktig for å hjelpe den å slappe av. For en krampe i legg, legg vekten på det trange beinet og bøy kneet litt.
  2. Påfør varme eller kulde. Bruk et varmt håndkle eller varmepute på spente eller stramme muskler.

Anbefalt: