Er belger billigere enn flyttefirmaer?
Er belger billigere enn flyttefirmaer?

Video: Er belger billigere enn flyttefirmaer?

Video: Er belger billigere enn flyttefirmaer?
Video: VERDENS BEDSTE FLYTTEFIRMA - VIKA FLYT 2024, Kan
Anonim

Du sparer på beveger seg kostnader - Leie a beveger seg container for en flytting kommer til å bli betydelig billigere enn ansette en heltid flyttebyrå . For eksempel, en langdistansebevegelse ved hjelp av en PODS beveger seg beholderen starter så lavt som $ 800.

Herav, er belger billigere enn uhaul?

U-Box-priser. PODS kan ha en billigere prislapp, men U-Box sine fleksible betalingsalternativer gjør det til et bedre valg for noen. Å bruke en flyttecontainer er nesten alltid billigere enn å ansette fullservice-flyttere (men ikke som billig som å leie en flyttebil).

På samme måte, er det billigere å leie et flyttebyrå? Som du kanskje forventer, en selvpakke flyttebyrå vanligvis koster litt mindre enn full service flyttemenn og litt mer enn en lastebilutleie. Hvis du vil spare penger og samtidig redusere stress der det er mulig, bør du vurdere å gå på kompromiss med selvpakking.

Hvor mye koster belger å flytte?

PODS beveger seg kostnader. De koste å leie en PODS bærbar beholder for en lokal bevege seg er vanligvis mellom $ 299- $ 499, mens koste på langdistanse bevege seg gjennomsnitt $ 1, 237-$ 2, 999*. Dette inkluderer en måneds lagring, mye fleksibilitet og mye mindre stress. Fortsett å lese for å lære mer om PODS ' beveger seg kostnader.

Hva er bedre pods eller uhaul?

PODS tilbyr en rekke fordeler i forhold til leiebilselskaper som U-Haul . Det mest åpenbare er det faktum at vi kjører alt, og sparer deg for leie-, drivstoff- og forsikringskostnader, samt stresset med å kjøre en stor lastebil. Ta en titt på alle årsakene PODS er den bedre valg i denne side-ved-side sammenligningen.

Anbefalt: