Er det verdt å kjøpe haglskadede biler?
Er det verdt å kjøpe haglskadede biler?

Video: Er det verdt å kjøpe haglskadede biler?

Video: Er det verdt å kjøpe haglskadede biler?
Video: Bli med inn i en bil til 1,4 millioner kroner 2024, Kan
Anonim

"Alt i alt noen mindre hagl skade på en bil kan gi en god rabatt på en ellers flott bil, "sa AAA i en uttalelse. Husk først det hagl skade er kun omfattet av en omfattende politikk, og at dersom skader ikke overstiger egenandelen din, er det sannsynligvis ikke det verdi hevder i det hele tatt.

Så, er det dårlig å kjøpe en haglskadet bil?

I sjeldne tilfeller, skader kan til og med strekke seg til biler funksjonalitet. Selv om forhandlere har forsikring, må de fortsatt betale egenandel på krav som alle vanlige eiere, og de kan ikke finne disse verdt kostnaden hvis bunnlinjen deres lider. Som sådan kan en forhandler selge hagl - skadede biler som de er.

Kan du dessuten få forsikring på en haglskadet bil? haglstorm skader og din bilforsikring Hvis du bære omfattende dekning , du er økonomisk sikret mot en rekke farer - inkludert hagl skade . En grunnleggende ansvarsrettspolicy vil imidlertid ikke hjelpe deg med å betale for å reparere turen etter haglvær.

På samme måte kan man spørre, er det dyrt å fikse haglskader på en bil?

De koste av hagl skade reparasjoner varierer fra en autobutikk til en annen. Noen hevder at små bulker kan fjernes for $ 30- $ 45. Middels store bulker koste $40-$55 pr reparere , og store bulker er langt mer dyrt å flytte på $75-$80 pr reparere.

Kan du kreve haglskade på en bil to ganger?

Du trenger ikke å ha din hagl skade reparert overhodet. Det eneste problemet er at når din bil blir truffet igjen med hagl , du får ikke betalt to ganger på det samme hagl skade . Ditt forsikringsselskap vil trekke fra din første forsikring krav beløp fra den andre krav.

Anbefalt: