Hva er Tesla hundemodus?
Hva er Tesla hundemodus?

Video: Hva er Tesla hundemodus?

Video: Hva er Tesla hundemodus?
Video: ЭРИК ДАВИДЫЧ В ШОКЕ! Тесла не доехала до ВОЛОКОЛАМСКА и РАЗРЯДИЛАСЬ ? Как тебе такое Илон Маск 2024, Kan
Anonim

Tesla introduserte offisielt en ny funksjon kalt " Hundemodus ”-Funksjon på torsdag. " Hundemodus ”Tar sikte på å holde eiernes kjæledyr på en behagelig temperatur når de ikke blir overvåket. Det er en av flere funksjoner selskapet introduserer som fokuserer på å forbedre sikkerhet og sikkerhet.

Med tanke på dette, hvordan fungerer Tesla hundemodus?

Hundemodus er en mer proaktiv innstilling som eieren kan velge. Det holder automatisk innetemperaturen kjølig og legger en melding på bilens berøringsskjerm for å fortelle forbipasserende at hunder er ok, og at deres "eier kommer snart tilbake." Hundemodus aktiveres gjennom vifteinnstillingene på Tesla berøringsskjermer.

Deretter er spørsmålet om Tesla har en hundemodus? Tesla nylig utgitt Hundemodus ,”En ny bilinnstilling som skulle sikre din kjæledyr er trygg i bilen når du ha å gå ut i ærend. Hundemodus bruker mange av kontrollene og teknologien i Tesla utvalg av biler slik at hunden din vil føle seg trygg på bilturer. Temperatur kontroll er et hovedtrekk.

Hvilken Tesla har også hundemodus?

Dette er hvordan Hundemodus Jobber på Tesla Model 3. Vi har nylig leaset en Model 3 som skal brukes til en langtidstest på 40 000 mil. Vi bruker alle de kule funksjonene som Teslaer gi, og en av våre favoritter er alternativet for klimakontroll kalt Hundemodus.

Hva er hundemodus i en bil?

Den første er Hundemodus : Denne funksjonen bruker automatiske sensorer for å opprettholde en behagelig temperatur for kjæledyr inne i kjøretøy når du må løpe ærend, for eksempel inne i en matbutikk, samtidig som du viser en melding i gigantiske bokstaver til forbipasserende som kan bli bekymret for kjæledyr som er igjen i bil.

Anbefalt: