Er alle vindusvaskemiddel like?
Er alle vindusvaskemiddel like?

Video: Er alle vindusvaskemiddel like?

Video: Er alle vindusvaskemiddel like?
Video: МИНУСЫ ЖИЗНИ В ТУРЦИИ // Топ 7 минусов спустя 16 лет жизни в Турции // Мой опыт // Турция 2021 2024, Kan
Anonim

Du tenker nok mest spylervæske er alt de samme , men det er neppe tilfelle. Noen formler er så ineffektive at de i utgangspunktet er som vann. Ordentlig spylervæske i frontruten vil bryte ned skitt, støv, rusk og til og med insekter på din frontrute for en skikkelig tørk.

Bare så, kan jeg bruke hvilken som helst vindusviskervæske?

Under panseret på bilen din er en plastbeholder som inneholder væske for din vindusviskere . Hvis ikke, du kan fyll den med noen en av en rekke vindusspyler løsninger - deg kan til og med bruk en vindusvasker til hjemmet. Bare ikke bruk vaskemiddel, som kan legg igjen en rest som kan koble til linjene dine.

Spørsmålet er deretter hva som er den beste spylervæsken for vindusrute for insekter? Beste Totalt sett: Rain-X RX11806D Spylervæske Additive Rain-X er en av beste vindusspylervæsker for beskyttelse mot smuss og feil . Når vann kommer i kontakt med bilens frontrute , blir det til bittesmå perler.

Deretter kan man også spørre, er vindusviskervæske universell?

Ikke bekymre deg for å blande typer, for eksempel mellom sesongene, som spylervæske typer er universelt kompatibel. Det er alltid lurt å holde en gallon av spylervæske på hånden, og fyll den på en gang i uken. I visse sesonger bruker du mer spylervæske enn normalt.

Kan du bruke vann i stedet for vindusvaskemiddel?

Når vann tilsettes, destilleres vann anbefales for blanding med spylervæske som trykk vann inneholder ofte mineraler som kan tette vaskemaskin stråler og la avleiringer ligge på glass. Imidlertid erstatter vanlig vann til spylervæske i frontruten har både fordeler og ulemper.

Anbefalt: