Hvor mye koster kjølevæskebytte?
Hvor mye koster kjølevæskebytte?

Video: Hvor mye koster kjølevæskebytte?

Video: Hvor mye koster kjølevæskebytte?
Video: Russetiden - hvor mye koster den? 2024, Kan
Anonim

De koste av en kjølevæskespyling kjører vanligvis mellom $100 og $150, ifølge høyt rangerte mekanikere. Kauffeld sier at dette kan inneholde fire liter kjølevæske , en balsam og en rengjøringsmiddel. CostHelper.com anslår koste mellom $54 og $144 for en radiator flush i en standardbutikk, med en gjennomsnitt pris på $ 99.

Er det nødvendig med spyling av kjølevæske?

Mens radiator kjølevæske er meget viktig Som de fleste væsker som går gjennom et system, kan det bygge opp uønskede forurensninger og samle rusk over tid. EN kjølevæskespyling løser dette problemet - det er i utgangspunktet en blodtransfusjon for kjølesystemet ditt.

Spørsmålet er deretter hvor mye koster kjølevæskespyling på Jiffy Lube? Jiffy Lube radiator kjølevæske spyle kostnad De kostnader til kjøling av kjølevæske for radiatorer kun $99,99. Sammen med full diagnose og visuell inspeksjon får du det helt nye frostvæske bytte helt gratis.

På samme måte kan man spørre seg, hvor ofte bør motorkjølevæsken skiftes?

En typisk mekaniker vil anbefale å bytte kjølevæske hver 30.000 mil. Men mange vil fortelle deg, endre kjølevæske er ikke engang på radaren deres. En brukerhåndbok kan anbefale å endre kjølevæske / frostvæske etter de første 60 000 milene, deretter hver 30 000 kilometer.

Hvor mye koster en kjølevæskespyling hos Walmart?

MotorMedic Acid Free 11 fl oz Radiator Flush C1412.

Anbefalt: