Hvor bred bør en ADA-rampe være?
Hvor bred bør en ADA-rampe være?

Video: Hvor bred bør en ADA-rampe være?

Video: Hvor bred bør en ADA-rampe være?
Video: Das bisher absonderlichste Lok Modell - Liliput Panzer Märklin H0 C Gleis - Panzerspähzug 1 2024, April
Anonim

36 tommer bred

På samme måte, hva er ADA-kravene for rullestolramper?

- ADA -standarder krever et skråningsforhold på 1:12 som tilsvarer 4,8 grader skråning eller en fot rullestolrampe for hver tomme oppstigning. For eksempel krever en 30-tommers stigning en 30-fots rullestolrampe. - ADA -retningslinjer krever et minimum 5 'x 5' flatt, uhindret område øverst og nederst på rampen.

Man kan også spørre seg, hva er maksimal helning på en rampe? De maksimal skråning på en rampe i nybygg skal være 1:12. De maksimum stigning for enhver kjøring skal være 30 tommer (760 mm).

Deretter kan man også spørre, hvor lang kan en ADA -rampe være?

SVAR: Det er ingen maksimal lengde en kompatibel tilgjengelig rampe kan være. Imidlertid er a rampe er begrenset til en 30 ″ maksimal stigning, og deretter må en plan landing tilbys før stigningen fortsetter. EN rampe kan helling ikke mer enn 1:12 (8,3 %), og hvis stigningen er 1:20 (5 %) eller mindre regnes det ikke som en rampe.

Hvor kreves ADA -ramper?

DOJs 2010 ADA Standarder krever fortauskant ramper ved nybygde eller endrede gater, motorveier og gangveier på gatenivå for å gi en tilgjengelig rute for fotgjengere i kryss (28 CFR 35.151(i)). De nødvendig lander på toppen av fortauskanten ramper lar en tilgjengelig rute koble til rampe åpning.

Anbefalt: