Hvor mange mekanikerjobber er det?
Hvor mange mekanikerjobber er det?

Video: Hvor mange mekanikerjobber er det?

Video: Hvor mange mekanikerjobber er det?
Video: Hvor mange gange må sælgeren reparere din mobil? 2024, Kan
Anonim

Arbeid Oversikt

Ifølge U. S. Bureau of Labor Statistics (BLS), bilserviceteknikere og mekanikk holdt anestimert 749, 900 arbeidsplasser i 2016 (www.bls.gov). De fleste av disse profesjonelle jobbet med vedlikehold og reparere butikker og bilforhandlere.

Bare så, hvor mange mekanikere er det?

Mer enn halvparten av den totale jobbveksten kommer fra autoreparasjon (13, 500 jobber), som også er den største yrkeskategorien. Der er nesten 1,5 millioner mekaniker jobber i USA og 800 000 av dem (53 %) er automatiske mekanikk . Mobil tungt utstyr mekanikk lagt til 4.000 jobber og fly mekanikk lagt til 2, 400.

På samme måte, hva er levetiden til en mekaniker? Jeg har ingen harde kilder, men som luftfart mekaniker meg selv stammens visdom for forventet levetid for en mekaniker etter pensjonering er omtrent seks måneder til tre år. Hvis du kan overleve jobben etter 25 år eller så, vil du sannsynligvis ikke leve lenge etter pensjonisttilværelsen.

Dessuten kan du tjene gode penger som mekaniker?

Som regel, mekanikere lager et anstendig liv, tjene en median årslønn på $ 36, 600. Men de fleste betales i henhold til et "flat-rate" system, noe som betyr at de bare tjene penger når det faktisk er arbeid som skal gjøres. Hemakes $ 12 per time for hver time han er på jobb, uavhengig av arbeidsmengden.

Hvilken type mekaniker tjener mest penger?

De mest felles type er bilen mekaniker , som tjente gjennomsnittlig $ 39.060 per år i 2012, ifølge rapporter utstedt av Bureau of Labor Statistics. typer mekanikk har en tendens til å tjene høyere betaling.

Anbefalt: