Hvor lenge varer LED -flammelamper?
Hvor lenge varer LED -flammelamper?

Video: Hvor lenge varer LED -flammelamper?

Video: Hvor lenge varer LED -flammelamper?
Video: Что ВАС ждет если led лампы замерзнут в фаре автомобиля 2024, Kan
Anonim

Levetiden til disse pærene er på toppen av utvalget du ofte finner i LED-pærer hos 50 000 timer . Du får til og med en garanti som varer gjennom alt 50 000 timer av bruk! CPPSLEE -pærene er et utmerket valg når det gjelder allsidighet. De fungerer i fire forskjellige moduser.

På samme måte, hvor lenge varer flimrende flammelamper?

Vanligvis LED flimrende flamme lyspærer har en levetid på rundt 30 000 timer. Noen kan til og med siste i 100 000 timer, avhengig av hvilket merke du kjøper. Når det er sagt, du kan bruk 30 000 timer som standard når du skal kjøpe din egen flimrende flammepære.

For det andre, hvordan fungerer flammeeffektpærer? Strøm kommer inn gjennom skruebasen og passerer gjennom en strømforsyning som konverterer 120 VAC -strøm til den lavere spenningen likestrøm som LED -lampene krever. LED -kontrolleren avfyrer lysdiodene i mønstre som simulerer stigningen flammer av en brann for å produsere en flamme -som effekt.

På samme måte kan man spørre: Kan LED -lys forårsake brann?

LED lys ikke avgir lys fra et vakuum som de fleste andre pæretyper gjør. Overoppheting er en av grunnene til at en pære kan starte Brann , men det er høyst usannsynlig at det skjer med LED lys . De kan føles varme å ta på, men de produserer lys ved en betydelig lavere temperatur enn andre pærer.

Hva er en flammepære?

… den hule cellen, kalt a flamme pære (eller flamme celle) hvis den har cilia, eller en solenocytt hvis den har en flagellum. I begge former filtrerte cilia eller flagellumbølgen urin nedover røret til utsiden. De har også et system med tubuli som åpnes på overflaten og ender internt i flamme celler innebygd …

Anbefalt: