Hva betyr det å lene seg til det?
Hva betyr det å lene seg til det?

Video: Hva betyr det å lene seg til det?

Video: Hva betyr det å lene seg til det?
Video: Faktore: Hva skjer om Vestlandet og Nord-Norge slår seg sammen og lar Oslo seile sin egen sjø? 2024, Kan
Anonim

lene seg inn (noen eller noe) Å presse inn i eller trykk mot noen eller noe. Folk i publikummet bak meg holdt lener seg inn meg gjennom hele konserten. Jeg lente meg inn i døren for å hindre folk i å åpne den. Vinden er så sterk i denne byen at du må lene seg inn det når du er ute.

Spørsmålet er også, hva betyr det å lene seg inn?

Lent i midler å gripe muligheter uten å nøle. En eldre betydning for Lene seg inn er å bøye seg til noe, for eksempel en skiløper som lener seg inn i en sving eller fotgjenger som lener seg mot vinden under kraftig kuling. I løpet av noen få år, uttrykket Lene seg inn har begynt å bli brukt på måter som ikke er relatert til virksomheten.

Vet også, hva betyr Leabing? Definisjon av lenende .: en bestemt, men ikke avgjørende tiltrekning eller tendens - ofte brukt i flertallsradikale tilbøyeligheter.

På denne måten, hva betyr det for meg?

Dette midler at du bare er interessert i å date jenter og ikke menn fordi du er heterofil. Er du inn i meg ? Her vil personen sannsynligvis vite om den andre personen han eller hun snakker med har følelser av romantisk kjærlighet til dem.

Hvem har laget uttrykket lean in?

Sheryl Sandberg

Anbefalt: