Er det lovlig å ikke kopiere nøkler?
Er det lovlig å ikke kopiere nøkler?

Video: Er det lovlig å ikke kopiere nøkler?

Video: Er det lovlig å ikke kopiere nøkler?
Video: Sølv vil drepe deg. Disse stjernetegnene bør ikke ha sølvsmykker. 2024, Kan
Anonim

Sannheten er at det ikke er noen lov om gjør ikke duplikat ” nøkler . Den graverte meldingen fant på mange virksomheter nøkler er ikke lovlig bindende – det er bare en anbefaling. Selv om mange jernvarekjeder, for eksempel Ace, kan nekte å kutte en kopiere av disse nøkler , kan alocksmith enkelt duplisere dem.

Følgelig, hva er ikke dupliserte nøkler?

hvordan Duplisere en " Ikke dupliser ” Nøkkel . Hvis du finner at du trenger å lage en kopiere av en " ikke duplisere ” nøkkel som er begrenset, vil låsesmeden din trolig be om at du gir riktig dokumentasjon slik at du kan gjøre så.

På samme måte, kan du lage en kopi av en nøkkel uten originalen? Du kan skaffer deg fortsatt en erstatter nøkkel hvis du har mistet opprinnelig . En erfaren låsesmed vil være i stand til gjøre en erstatter nøkkel til du til og med hvis du gjør ikke har opprinnelig . Når du kontakt en låsesmed, du vil trenger å gi noe informasjon til selskapet før du nøkkel kan erstattet.

Vet også, kan en låsesmed kopiere hvilken som helst nøkkel?

Det er bare et par typer nøkler det er faktisk ulovlig for en låsesmed eller andre nøkkel cutterto duplisere : Den ene er postkassen nøkkel . Den andre er hvilken som helst tast merket med "US Property". Selv de nøkler merket, «Det er ulovlig å duplisere dette nøkkel ” kan være kopiert av a låsesmed som ikke har noen skrupler.

Hvor mye koster det å kopiere en nøkkel?

Typisk kostnader : For $ 1,25- $ 2 kan du få en grunndør eller bil nøkkel kopiert på de fleste lokale jernvareforretninger. Kopieringen gjøres av en butikkmedarbeider som kanskje eller ikke har opplæring i hvordan kopier nøkler.

Anbefalt: