Hvor mye koster historien Indiana?
Hvor mye koster historien Indiana?

Video: Hvor mye koster historien Indiana?

Video: Hvor mye koster historien Indiana?
Video: ТАЙНЫЙ ГАРАЖ! ЧАСТЬ 1: РЕТРО АВТОМОБИЛИ! 2024, Kan
Anonim

For mindre enn prisantydningen til Indianapolis dyreste hus, kan du eie en hel by i Indiana, bare en times kjøretur sørover. Story, Ind., en forlatt 1800-tallslandsby som ble til 2000-tallets bryllupsdestinasjon er på markedet for 3,8 millioner dollar.

Er Story Indiana derfor fortsatt til salgs?

Den historiske byen Historie , grunnlagt i 1851, ble satt på markedet 25. mars pris for 17,4 dekar og flere bygninger er $3,8 millioner. Story Inn , virksomheten som er nærmest knyttet til byen, er ikke for salg , derimot. Det vil fortsette å fungere som det har vært tidligere under samme eierskap.

Hvem eier Story Indiana ved siden av ovenfor? Rick Hofstetter

Folk spør også, hva er det å gjøre i en historie i Indiana?

Hele byen Historie er den Story Inn . Gjester kan vandre, sykle eller sykle mer enn 100 miles med stier, utforske de 16 000 dekar Brown County State Park eller de mer enn 200 000 dekar Hoosier National Forest eller sove sent og glede seg over fersk, lokalt hentet Midwest -mat.

Hva er befolkningen i historien Indiana?

I Indiana , byen Historie - med en befolkning av tre personer - er på markedet for 3,8 millioner dollar. For den prisen får du 17,4 dekar med en historisk landhandel, inngjerdet hestebeite, en gammel kornmølle, flere låver, utleiehytter og uthus som inkluderer to uthus fra 1800-tallet, ifølge rapporter.

Anbefalt: