Hva er en offentlig justering i Illinois?
Hva er en offentlig justering i Illinois?

Video: Hva er en offentlig justering i Illinois?

Video: Hva er en offentlig justering i Illinois?
Video: THINGS TO DO SPRINGFIELD, ILLINOIS | USA TRAVEL VLOG 2024, Kan
Anonim

A " offentlig justerer "fungerer ikke for noen forsikring selskap, er ikke et offentlig ansatt, og jobber ikke på vegne av staten Illinois , Departementet for Forsikring eller noe annet offentlig byrå. De jobber for deg for å hjelpe deg med å forberede, presentere og avgjøre kravet ditt.

På samme måte blir det spurt, kan en offentlig justerer være entreprenør i Illinois?

Illinois er en av de eneste statene der en person kan være både en entreprenør og a offentlig justerer . En annen fordel med å bruke en offentlig justerer er det huseier kan holde seg unna det meste av kravprosessen.

På samme måte, hvordan får en offentlig justeringsmann betalt? Offentlig justerere vanligvis får betalt når du godtar det endelige tilbudet fra forsikringsselskapet ditt. Den eneste måten offentlig justerer får betalt er når du som forsikringstaker aksepterer et endelig tilbud fra forsikringsselskapet ditt. Inntil du godtar den endelige utbetalingen, vil offentlig justerer får ingen erstatning.

I forhold til dette, hvordan blir jeg en offentlig juster i Illinois?

Svar: Inn Illinois , kan du søke på bli en offentlig justerer hvis du er over 18 år. For å få lisensen må du gjøre fire ting: Send inn en søknad til Illinois Forsikringsavdelingen sammen med et gebyr på $ 250. Få en kausjon på 20 000 dollar.

Hva gjør offentlige justeringer?

EN offentlig justerer er en profesjonell skadebehandler/ krav justerer som tar til orde for forsikringstaker ved vurdering og forhandling av en skadelidtes forsikringskrav.

Anbefalt: