Vil AutoZone sjekke AC -en din?
Vil AutoZone sjekke AC -en din?

Video: Vil AutoZone sjekke AC -en din?

Video: Vil AutoZone sjekke AC -en din?
Video: Как заменить компрессор переменного тока - AutoZone Car Care 2024, Kan
Anonim

Når det er på tide til en AC lade opp, slå til AutoZone . Vi fører R134a kjølemiddel, PAG46 olje, AC stopp lekkasje, AC systemrenser og mer. Du kan Kjøp online til samme dag i butikk hente eller gå til din lokal AutoZone å finne de Ikke sant AC løsning til du og din kjøretøy.

På samme måte kan man spørre: lader AutoZone opp klimaanlegg?

Når det er tid for en AC-lading , henvende seg til AutoZone . Vi fører R134a kjølemiddel, PAG46 olje, AC stopp lekkasje, AC systemrenser og mer. Du kan handle online samme dag i butikken eller gå til din lokale AutoZone for å finne det riktige AC løsning for deg og bilen din.

I tillegg, hvor mye koster det å fikse AC i bilen? Dette inkluderer vanligvis erstatte noen få deler som slanger, sensorer eller enten kompressoren eller kondensatoren. CostHelper-lesere rapporterer om å betale $ 171- $ 727 for mindreårige reparasjoner av klimaanlegg , i gjennomsnitt koste på $488. Omfattende reparasjoner av automatisk klimaanlegg kan koste $ 1, 000- $ 4, 000 eller mer, avhengig av merke og modell.

Også å vite er at AutoZone fikser klimaanlegg?

AutoZone er USAs ledende bildeler detaljist. Med vårt engasjement for kvalitet, verdi og bekvemmelighet tilbyr vi de laveste prisene på A/C stopplekkasjer, kjølemiddel, olje og alt annet du trenger for å reparere din klimaanlegg system.

Hvor mye koster en AC -lading?

For de fleste biler er koste av en AC-lading vil være omtrent $ 200, men kan gå så høyt som $ 280. Det er en enkel prosedyre, men det kan ta en stund å sjekke alt og sørge for at det ikke er ytterligere skade, så forvent å betale rundt $ 120 for arbeidet kostnader.

Anbefalt: