Hvor mange gpm beveger en bilvannpumpe seg?
Hvor mange gpm beveger en bilvannpumpe seg?

Video: Hvor mange gpm beveger en bilvannpumpe seg?

Video: Hvor mange gpm beveger en bilvannpumpe seg?
Video: Prius инструкция по применению 2024, Kan
Anonim

En typisk vannpumpe kan flytte maksimalt ca. 7 500 gallons (28 000 liter) kjølevæske per time, eller resirkulere kjølevæsken i motor over 20 ganger i minuttet.

Fungerer vannpumper med høyt volum når du holder dette for øye?

Det ville være løgn å si at en høy strømme vannpumpe vil ikke bidra til å redusere kjøletemperaturene, men det er ikke nødvendigvis sannheten å si at det vil løse problemer med overoppheting. EN høy flyt, eller vannpumpe med høyt volum vil bidra til å øke flyt, bidra til å flytte kjølevæske raskere.

Ved siden av ovenfor, hvordan fungerer en Chevy vannpumpe? De vannpumpe er en enkel sentrifugal pumpe drevet av et belte koblet til veivakselen på motoren. De pumpe sirkulerer væske når motoren er i gang. De vannpumpe bruker sentrifugalkraft for å sende væske til utsiden mens den spinner, noe som får væske til å trekkes kontinuerlig fra midten.

Videre, hvilken vei strømmer en vannpumpe?

hver stor blokk bruker en standard strømning vannpumpe - den vann kommer inn fra den nedre radiatorslangen og blir pumpet inn i blokken, så går den opp i hodene, til inntaket og tilbake til radiatoren.

Hvor lenge varer elektriske vannpumper?

Levetiden til det mest originale utstyret vannpumper bør være 100 000 miles eller lenger. Litt billig erstatning vannpumper kan imidlertid ikke siste 30 000 miles før de begynner å lekke. Det er derfor du bør anbefaler en erstatning av topp kvalitet vannpumpe hvis en kunde er gammel vannpumpe har kalt det.

Anbefalt: