Hva er McIntosh Autoformer?
Hva er McIntosh Autoformer?

Video: Hva er McIntosh Autoformer?

Video: Hva er McIntosh Autoformer?
Video: Звук или квартира? Обзор аудиосистемы McIntosh + ПОДАРОК 2024, Kan
Anonim

De McIntosh Produksjon Autoformer er en spesiell transformator som er designet og produsert internt av McIntosh . McIntosh forsterkere med utgang Autoformer ™ vil levere "All the Power You Pay For" uavhengig av valgt høyttalertype.

Med tanke på dette, hva er en Autoformer?

En autotransformator eller autoformer er en spesiell type transformator som bruker en enkelt ikke-isolert vikling for å trappe opp eller ned den tilgjengelige ledningsspenningen for å matche kravene til lasten.

For det andre, lager McIntosh billyd? Oppgrader din Billyd Med en Mcintosh . Du kan oppgradere din bilens lyd system med McIntosh , ved hjelp av komponenter designet for å gi deg en høyere kvalitet på lyd . McIntosh billyd produktene er tilgjengelig på eBay til en rimelig pris.

Følgelig, hva er McIntosh -lyden?

Siden 1949, McIntosh har vært ledende innen hjemmelyd og live lyd . McIntosh høyttalere drevet Woodstock og Grateful Dead skremmende, men likevel nyskapende, vegg av lyd . McIntosh systemer blir ikke kastet; de er overlevert i generasjoner og fortsetter å drive utrolige stereoanlegg for de som arver dem.

Hvilken klasse er McIntosh-forsterkere?

Klasse A er lav effektivitet, høy varme og generelt lav effekt for størrelsen på amp . Klasse AB er høyeffektiv, kjølig og gir maksimal kraft. Begge designene kan ha lav forvrengning, og "crossover-forvrengning" har ikke vært et problem med riktig designet utstyr på 60 år eller så.

Anbefalt: