Hva gjør luftkompressoren i en bil?
Hva gjør luftkompressoren i en bil?

Video: Hva gjør luftkompressoren i en bil?

Video: Hva gjør luftkompressoren i en bil?
Video: Gjør-det-selv hjemmeisolering med flytende skum 2024, Kan
Anonim

De kompressor er kraftenheten til luft -kondisjoneringssystem som setter kjølemediet under høyt trykk før det pumper det inn i kondensatoren, hvor det skifter fra en gass til en væske. Et fullt fungerende kompressor er nødvendig for luft -kondisjoneringssystem for å gi topp ytelse.

I denne forbindelse, kan en bil kjøre uten luftkompressor?

uten en kompressor du vil trenger en bypass-remskive og spesiell lengde på rem. hvis clutchen og/eller remskiven på din kompressor er ok, ja, du kan fortsett å betjene din kjøretøy uten eventuelle problemer uten en kompressor du vil trenger en bypass -remskive og spesiell lengde på beltet.

For det andre, vil en dårlig AC -kompressor påvirke motoren? Uten AC på clutchen vil ikke engasjere seg og AC kompressor vil ikke snu en har derfor nei effekt på motoren.

Tilsvarende, hva skjer når AC -kompressoren går dårlig?

Hyttetemperaturer høyere enn normalt. Et av de første tegnene på at a kompressor kan ha problemer er AC blåser ikke lenger så kaldt som det en gang gjorde. En skadet eller sviktende kompressor vil ikke kunne regulere kjølevæskestrømmen på riktig måte AC systemet, og som et resultat AC vil ikke fungere skikkelig.

Kan jeg kjøre med en dårlig luftkompressor?

Det er mest sannsynlig OK å betjene kjøretøyet ditt selv om du trodde lufta/c kompressor har feilet. Det er imidlertid et par ting å være klar over. Så lenge kompressor remskiven roterer jevnt, uten slingring eller støy, det bør ikke påvirke remspenningen eller driften av det andre beltedrevne tilbehøret.

Anbefalt: