Forbedrer lettmetallfelger ytelsen?
Forbedrer lettmetallfelger ytelsen?

Video: Forbedrer lettmetallfelger ytelsen?

Video: Forbedrer lettmetallfelger ytelsen?
Video: Samsung Galaxy S22 Ultra — ВСЕ ЗДЕСЬ! 2024, April
Anonim

Opptreden : Utseende er ikke det eneste lettmetallfelger har gått for dem, kan de også hjelpe forbedre kjøretøy opptreden . For eksempel, lettmetallfelger er betydelig lettere enn stål, noe som hjelper et kjøretøy med tanke på drivstofføkonomi, bremsing og akselerasjon.

Hva er fordelene med lettmetallfelger?

Fordeler . Lettmetallfelger redusere ufjæret vekt og overfører derfor mindre treghet til fjærene, slik at fjæringen lettere kan følge terrenget, og dermed gi bedre grep. I tillegg ser håndtering, styring og svinger en markant forbedring.

I tillegg påvirker større legeringer ytelsen? HJULSTØRRELSE IKKE bare påvirker en bils opptreden men det har også innvirkning på støynivå, komfort og drivstofføkonomi. Etter hvert som dekkets sideveggshøyde synker, opptreden har en tendens til å bli skarpere og håndteringen blir vanligvis også bedre. Større hjul kan påvirke kjørekvaliteten for en skremmende, mer thrashy kjøreopplevelse.

Hva er fordelene og ulempene med lettmetallfelger på samme måte?

Hoved ulempe med lettmetallfelger er deres holdbarhet. Ved påvirkning av veien, lettmetallfelger har en tendens til å sprekke og til og med sprekke lettere enn tøffere stål hjul . Det estetiske utseendet på lettmetallfelger er også truet som de er lettere utsatt for kosmetisk skade.

Hvilket hjul er lettmetall eller aluminium?

Aluminium og lettmetallfelger er produsert ved å kombinere forskjellige metaller, noe som gjør dem mindre duktile. Av alle typene, smidd aluminiumslegeringer er dyrest hjul . Smidd aluminiumsfelger er sterkere, men lettere enn lettmetallfelger.

Anbefalt: