Hva er kjøreloven i Texas?
Hva er kjøreloven i Texas?

Video: Hva er kjøreloven i Texas?

Video: Hva er kjøreloven i Texas?
Video: Haloo Helsinki! - TEXAS (Audio) ft. JVG 2024, Kan
Anonim

De kan ikke transportere mer enn én person under 21 år som ikke er et familiemedlem. Med en foreløpig lisens kan de kjøre mellom midnatt og kl. 05.00 kun når de er ledsaget av en lisensiert forelder eller verge med mindre kjøring til/fra arbeid, kjøring til/fra en skoleautorisert aktivitet eller for en medisinsk nødsituasjon.

Kan en 17 -åring følgelig kjøre med passasjerer i Texas?

Med mindre det er en nødssituasjon, Texas tenåring kjøring lover forbyr midlertidige lisensinnehavere fra: Kjøring med mer enn en passasjer som er under 21 år, unntatt familiemedlemmer. Kjøring mellom midnatt og 5:00, med mindre du reiser til eller fra en skolerelatert funksjon eller jobb.

kan en 17 år gammel sjåfør ha passasjerer? Drivere under 17 er begrenset til å bære ikke mer enn 1 passasjer som er under 17 år alder i løpet av de første 6 månedene av lisensiering, med mindre passasjer er relatert til blod, ekteskap eller adopsjon.

Bare det, hva er trafikklovene i Texas?

Drikke- og kjøreovertredelser Rus- og alkoholforbrytelser (TX straffeloven kap. 49.04)
Brudd på sikkerhetsbelte/barnesikring Drift og bevegelse av kjøretøy (TX Transp. Code Ch. 545.412 and 545.413)
Fartsovertredelse Drift og bevegelse av kjøretøy (TX Transp. Code Ch. 545.351 and 545.352)

I hvilken alder kan du kjøre alene i Texas?

Vær minst 15 år gammel . Ha samtykke fra en forelder eller verge. Fullførte den nødvendige klasseromsdelen av Texas forelder underviste sjåførerkurs.

Anbefalt: