Kan en drivstoffpumpe pumpe olje?
Kan en drivstoffpumpe pumpe olje?
Anonim

Nei olje er for tykk, den pumpen vil jobbe for hardt og brenne ut. Også en bensinpumpe er et høyere trykk enn en oljepumpe . An oljepumpe fungerer på volum ikke trykk.

På samme måte kan du spørre, kan jeg bruke vannpumpe for olje?

De vannpumpe vil bruke en type motor olje for smøring. Den vil har flere tilsetningsstoffer, og det er enkle måter å oppdage hvilke oljekanne være brukt til pumper (selv om de ikke er merket som pumpeolje ).

På samme måte kan du bruke en elektrisk drivstoffpumpe med en mekanisk pumpe? Forlat mekanisk pumpe på plass og sette en elektrisk en ved tanken: Du kan gjøre dette hvis du vil beholde din mekanisk drivstoffpumpe som en sikkerhetskopi i tilfelle din elektrisk drivstoffpumpe gir ut. Dette er uten tvil unødvendig fordi elektriske drivstoffpumper er laget for å vare lenge.

Med tanke på dette, kan du pumpe vann med en drivstoffpumpe?

Muligens, det kan bli brukt. Problemet er imidlertid at det bensinpumpe er "nedsenket" pumpe , som betyr at den må nedsenkes for å holde den kjølig. Ellers det vil overopphetes og mislykkes. Også ledende egenskaper ved vann er ganske forskjellige, altså bensinpumpe kan ha problemer med å operere vann.

Hva er forskjellen mellom en pumpe og en sirkulator?

Hva er forskjell mellom en " pumpe "Og en" sirkulasjonspumpe "? De ser like ut, og de skaper begge et trykkforskjell for å flytte væsker, men forskjell blir tydelig når du ser på søknaden. vanningssystemet, må det ha nok trykk til å drive vanningssystemet.

Anbefalt: