Hvorfor utløste ikke kollisjonsputene mine i en ulykke?
Hvorfor utløste ikke kollisjonsputene mine i en ulykke?

Video: Hvorfor utløste ikke kollisjonsputene mine i en ulykke?

Video: Hvorfor utløste ikke kollisjonsputene mine i en ulykke?
Video: Legofilm trafikk ulykke 2024, Kan
Anonim

Kollisjonspute sensorer var defekte - Hvis virkningen av en kollisjon burde ha utløst en kollisjonspute til utplassere , men det gjorde ikke , kan det være mulig at sensorene ikke oppdaget virkningen korrekt eller utplassere de kollisjonspute . Dette skjer vanligvis i kollisjoner der en eller flere kollisjonsputer utløses , men en annen kollisjonspute gjør ikke.

Hva skjer her hvis kollisjonsputene ikke løsner?

Når en bilulykke inntreffer og airbags ikke distribueres , sjåfører og passasjerer kan bli alvorlig skadet at burde vært unngått. Det skal kollisjonssensorer utløse kollisjonsputene innenfor en brøkdel av en andre av en brak. Hvis de mislykkes utplassere med tiden kan de faktisk øke de fare for skader.

Videre utløses alle kollisjonsputer i en ulykke? Et uheldig, men vanlig scenario i et kjøretøy ulykke er når en airbag gjør det ikke utplassere i et kjøretøy ulykke . Front kollisjonsputer er ikke designet for utplassere ved sidekollisjon eller velt ulykke . Side kollisjonsputer vil ikke utplassere med mindre kraften er sterk nok til å utløse systemet.

Når det gjelder dette, med hvilken hastighet utløser kollisjonsputer i et krasj?

8 til 14 mph

Kan jeg saksøke hvis kollisjonsputene ikke ble utløst?

Hvis du kan få en ekspert til å undersøke bilen din og finne ut at den eneste grunnen til det kollisjonsputer gjorde ikke utplassere skyldtes en defekt, da du kan saksøke . Hvis en sensor ble truffet og kollisjonspute gjorde ikke utplassere , du kunne har en sak. Derimot, hvis det var ingen kontakt med en sensor, da kollisjonsputer kan ikke utplassere.

Anbefalt: