Innholdsfortegnelse:

Hvor mye koster en blandingsdøraktuator?
Hvor mye koster en blandingsdøraktuator?
Anonim

Gjennomsnittskostnaden for en HVAC blanding døraktuator erstatning er mellom $295 og $353. Arbeid kostnader er estimert mellom $ 220 og $ 278, mens deler er priset til $ 75.

På denne måten, hva gjør en blandingsdøraktuator?

De aktuator er ansvarlig for å flytte luftretningen og temperaturen dører inne i varmeapparat plenum; jobben deres er å administrere modusinnstillinger som sirkulasjonsmoduser, midtlufting, avriming og frisk luft, gulv samt temperatur. De kontrollerer også de kalde og varme innstillingene for venstre og høyre passasjerseksjoner.

Spørsmålet er deretter hvor mye koster det å fikse en aktuator? De gjennomsnittlig kostnad for en dørlås utskifting av aktuator er mellom $298 og $360. Arbeidskostnadene er estimert mellom $ 99 og $ 126, mens deler er priset mellom $ 199 og $ 234. Estimat inkluderer ikke skatter og avgifter. Når vil du levere bilen din?

For det andre, hvor lang tid tar det å bytte ut en dørmotor?

en til to timer

Hva er symptomene på en dårlig aktuator?

Symptomer på en dårlig eller sviktende dørlåsaktuator

  • Uvanlige lyder kommer fra innsiden av døren. Uvanlige lyder som kommer fra innsiden av døren er et av de første symptomene på et potensielt problem med en elektrisk dørlåsaktuator.
  • Elektriske dørlåser oppfører seg uberegnelig.
  • Elektriske dørlåser fungerer ikke.

Anbefalt: