Hva gjør en lineær kompensator?
Hva gjør en lineær kompensator?

Video: Hva gjør en lineær kompensator?

Video: Hva gjør en lineær kompensator?
Video: Lineær approksimasjon 2024, Kan
Anonim

EN lineær kompensator er en neseanordning som er designet for å lede gass og hjernerystelse frem mot skytteren. Dette leder også støyen fra pistolen frem mot skytteren. Lineær Comps gjøre ikke redusere støyen fra en pistol. De omdirigerer ganske enkelt støyen fra skytespilleren.

I denne forbindelse, hvor effektive er lineære kompensatorer?

Når du sammenligner den oppfattede munningseksplosjonen og støyen med en aggressiv munningsbrems, lineære kompensatorer lyd mye mindre støyende. De fungerer for det tiltenkte formålet, men reduserer på ingen måte de faktiske desibelen som produseres (det ville være en undertrykker). Bare omdirigerer blast og noen av disse desibelene.

Spørsmålet er deretter, reduserer lineære kompensatorer rekyl? lineær comps demper ikke noen rekyl , de bare regisserer alle rekyl energi rett bakover. de også gjøre ikke dempe snutestigningen under et avfyrt skudd.

Spørsmålet er deretter, reduserer lineære kompensatorer støy?

Åpenbart, lineære kompensatorer ikke gjør det redusere de bråk Alt i alt kan du bare kanalisere den bort fra skytteren og spotteren i en smalere kjegle enn en naken snute eller en blitsskjuler ville projisere. Det gjør de ikke redusere rekyl og ikke endre mengden av neseblits nevneverdig.

Hvordan fungerer en blits?

Palmetto State Armory fluted blits kan er designet for å lede nesegasser og blits frem og bort fra operatøren. PSA riflet blits kan leder gasser og støy bort fra skytteren, samtidig som våpenets utseende forbedres.

Anbefalt: