Er neonlys under biler ulovlige i California?
Er neonlys under biler ulovlige i California?

Video: Er neonlys under biler ulovlige i California?

Video: Er neonlys under biler ulovlige i California?
Video: Детская универсальная коляска Lorelli California 3в1 2024, Kan
Anonim

California lov tillater ytterligere ettermarked kjøretøy belysning som inkluderer neon underglød . I California neon underglød er lovlig , så lenge du følger disse begrensningene: Rød farge er kanskje ikke synlig fra forsiden av bil . Alt ettermarked lys må ikke installeres innen 12 tommer fra kjøretøy nødvendig lys.

Tilsvarende er neonlys under biler ulovlig?

De fleste stater tillater ettermarkedsbelysning for utrykningskjøretøyer som politi eller ambulanse, og begrenser bare underglødende lys for private sivile kjøretøyer. Derfor er det ikke det ulovlig å selge neon lys , men sørg for at du refererer til din stat, by eller fylke lover for å lære om det er lovlig å bruke eller ikke.

Deretter er spørsmålet, er det ulovlig å ha neonlys under bilen i Australia? Farget under - bil neoner belysning systemene er ikke godkjent. Et kjøretøy kan ikke vise farget lys annet enn det som er spesifisert i veitrafikken (lys Kjøretøy Standarder) Regler 2013 og Australsk Designregler. rød lys og reflektorer må bare vende bakover av kjøretøyet.

Spørsmålet er også hvilken farge Underglow er ulovlig i California?

I følge California lover kjøretøyet ditt viser kanskje ikke rødt farge på forsiden. Selv om de fleste stater begrenser farger som blå eller rød siden det kan se ut som et politibil, i California du kan bruke hvilken som helst farger for underglød (annet enn rød begrensning foran på bilen din).

Er White Underglow ulovlig i California?

Størrelse - Maksimal størrelse på underglød kan ikke overstige 720 kvadrattommer med unntak av autoriserte visningsskilt. Et opplyst skilt inne i kjøretøyet kan ikke overstige 0,25 candela per kvadrattomme, det kan ikke ha en hvit bakgrunn, og den kan ikke vises foran eller bak på bilen.

Anbefalt: