Hvordan fungerer en sugekoppskrue?
Hvordan fungerer en sugekoppskrue?

Video: Hvordan fungerer en sugekoppskrue?

Video: Hvordan fungerer en sugekoppskrue?
Video: Hvordan Easymeeting fungerer? 2024, Kan
Anonim

Bil bulktrekkere heiser bulker ut av bilens karosseri og retter ut metallet. Det er to hovedtyper; suging og limsett. Sugebukker : disse arbeid som stempler, fest den til bulk og dra den opp mot deg for å fjerne bulk.

Fungerer sugekopper på bulker her?

Noen Bulker kan suges ut noen bulker krever mer aggressiv fjerning. Men en metode for malingløs bulk reparasjon (eller PDR) er med bruk av spesialiserte suge kopper . Disse suge kopper kan trekke bulk tilbake på plass, og bilen din kan se så god ut som ny med minimal tid brukt i butikken.

Deretter er spørsmålet, fungerer bilbulkfjerneren virkelig? Risikoer og råd. Bulk kun avtrekkere arbeid på grunt bulker på flate, fleksible overflater. De kan forbedre utseendet til bulker men vil sannsynligvis ikke skape en perfekt finish. Men disse verktøyene vil ikke arbeid på dyp, kantete bulker eller skade langs kantene på karosseriet.

Så, hvordan bruker du en bulktrekker-sugekopp?

Det er mange forskjellige bilstiler bulktrekkere at bruk en sugekopp design for å trekke bulker ut av bilens karosseripaneler.

  1. Trinn 1 - Rengjør bulket kroppspanel.
  2. Trinn 2 - Fest Dent Puller til Body Panel.
  3. Trinn 3 - Trekk i Dent -Large Style Cup.
  4. Trinn 3 - Trekk Dent -Precision Cup Style.

Hvordan dukker du opp?

Ikke bare kan du tømme et avløp med et stempel, men du kan også komme deg ut av små til mellomstore bulker ut av bilen din også. Bare sprut litt vann på både stempelet og bulk og begynn å skyve og trekke til det dukker opp. Sørg for å bruke et koppstempel (for vasker), ikke en flens (for toaletter).

Anbefalt: